Tarieven

Bereken uw eigen maandbedrag en zie wat u exact gaat betalen!

Bepaal zelf je uren opvang per week!:

Vanwege de continuïteit en rust op de groep hebben we de volgende ,mogelijkheden:.

U hebt 3 opties in het afnemen van uren:

ochtend 07.30 - 13.00 uur
middag 12.30 - 18.00 uur
hele dag 07.30 - 18.00 uur
Het is wel mogelijk om buiten de dagdelen of hele dag verlenging aan te vragen van 6.30 - 7.30 uur en van 18.00 tot 18.30 uur.

Wanneer we starten Aan Het Heike hebben we een extra optie van 7.30 - 15.00 uur (einde schooltijd)

Bepaal zelf het aantal weken opvang per jaar

Het kinderopvang jaar loopt i.v.m. de kinderopvangtoeslag zoals een belastingjaar van 01 januari t/m 31 december.  Voor een geheel jaar geldt een minimale afname van 40 weken. Tussen de 40 en 52 weken bepaalt u zelf het aantal weken. Houdt u met het bepalen van het aantal weken rekening met vakanties, 1 week ziekte van uw kind en trek deze af van het aantal weken die het jaar rest.  Aan de hand van het aantal weken wordt uw arrangement en het daaruit voortvloeiende uurtarief vastgesteld. Hoe meer weken u op jaarbasis afneemt, hoe lager uw uurtarief wordt.

 • Arrangement 1   -  40 weken op jaarbasis
 • Arrangement 2.  -  45 weken op jaarbasis
 • Arrangement 3.  -  48 weken op jaarbasis
 • Arrangement 4.  -  52 weken op jaarbasis

Flexibele plaatsen

Wij bieden ook flexibele plaatsen aan. Hier is een minimale afname van 850 / 1100 uur per jaar voor het kinderdagverblijf en voor buitenschoolse opvang is dit afhankelijk van de school waarop uw kind zit/ naar toe gaat. (excl. vakantie opvang).

 • Kinderdagverblijf
 • Flex 1100 uur : u kunt gedurende het gehele jaar tijdens 5 dagen per week opvang aanvragen en genieten.
 • Flex 850 uur : u kunt gedurende het gehele jaar tijdens 4 dagen per week opvang aanvragen en genieten. Een vaste dag per week heeft u dan geen opvangmogelijkheden
 • Buitenschoolse opvang
 • Gebruikt u flex opvang tijdens maandag, dinsdag en/of donderdag dan worden er 2 middagen zoals vermeld bij de “ gewone”  BSO opgenomen in het contract. Dit is afhankelijk van de schooltijden van uw kind.
  Gebruikt u flex opvang tijdens de woensdag en de vrijdagmiddag dan wordt er 1 middag extra meegenomen in het BSO contract. Ook hier houden we rekening met de schooltijden van uw kind.
  Er is een drastisch tekort aan BSO opvang en eerder hielden we voor een flexibel kind 5 uur per week aan en dan was de plek de hele week beschikbaar voor een evt aanvraag / of stond het leeg. Helaas is dit niet meer mogelijk.
 • Bij een flex contract zijn geen vakantie/ studiedagen meegenomen. Deze dient u apart aan te geven tijdens de aanvraag en worden als extra in het contract meegenomen.

Het aantal uren vakantieopvang bij het flexibele arrangement is als volgt in te delen.
* minimale afname 6 weken vakantieopvang (u kunt dan tevens gebruik maken van opvang tijdens studiedagen)
* tussenstap 9 weken vakantieopvang
* alle vakantieweken  12 weken

U geeft een maand voorafgaande aan de opvang door op welke dagen en tijden u van de opvang gebruik wilt maken. Bijv: de dagen en tijden voor de maand maart geeft u door voor 1 februari, de dagen en tijden voor de maand oktober geeft u door voor 1 september. Doorgeven van dagen en tijden gaat via de Bitcare app. 

Buitenschoolse opvang

Wij verzorgen buitenschoolse opvang voor diverse scholen in Valkenswaard en Dommelen. Voor de Buitenschoolse opvang geldt een minimale afname van 2,5 uur per keer ingaande een half uur voordat de laatste schoolbel gaat. We hebben verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen:

 • Arrangement 1:  40 schoolweken (Dit arrangement is excl vakantie-, en/of studiedagen)* 

 • Arrangement 2:  40 schoolweken incl VSO (Dit arrangement is enkel wanneer het plaatsvindt op dezelfde dag. De voorschoolse opvang en de BSO naschoolse opvang vindt op dezelfde dag plaats.) * 

 • Arrangement 3:  40 schoolweken incl vakantie (Bij dit arrangement maakt u gebruik van opvang tijdens de schoolweken en tijdens schoolvakanties en/of studiedagen enkel op de dag dat uw kind ook naar de BSO komt)

Berekenen van uw maandbedrag

Voor onze huidige tarieven, vraag een offerte of informatie via deze website aan.