Tarieven

Bereken uw eigen maandbedrag en zie wat u exact gaat betalen!

Bepaal zelf je uren opvang per week!

Bij Kids World bepaalt u hoeveel uren opvang u wilt afnemen. Het minimale aantal per week is 4 uur. Per dag moet het urenaantal afgerond zijn op een half uur. U mag dus bijv. opvang aanvragen van 8.15 uur tot 14.45 uur of van 10.00 tot 18.30 uur. Zolang het urenaantal maar eindigt op een half of een heel uur.

Bepaal zelf het aantal weken opvang per jaar

Het kinderopvang jaar loopt van 01 januari t/m 31 december. U hebt een verplichte afname van 40 weken in een geheel jaar. Tussen de 40 en 52 weken bepaalt u zelf het aantal weken. Houdt u met het bepalen van het aantal weken rekening met vakanties, 1 week ziekte van uw kind en trek deze af van het aantal weken die het jaar rest. 

Flexibele plaatsen

Wij bieden ook flexibele plaatsen aan. Hier is een minimale afname van 800 uur per jaar voor het kinderdagverblijf en 250 uur per jaar voor buitenschoolse opvang. U geeft een maand voorafgaande aan de opvang door op welke dagen en tijden u van de opvang gebruik wilt maken.

Buitenschoolse opvang

Wij verzorgen buitenschoolse opvang voor diverse scholen in Valkenswaard en Dommelen. Voor de Buitenschoolse opvang kunt u kiezen uit alleen schoolweken, alleen vakantieweken of beide. Op schooldagen heeft u een minimale afnamen van 2,5 uur ingaande een half uur voordat de schoolbel gaat.

Uurtarief voor iedereen gelijk

Het uurtarief bij Kids World is voor alle kinderen gelijk, flexibel of vaste opvang en ook voor de buitenschoolse opvang 

Berekenen van uw maandbedrag

Het maandbedrag berekenen is eenvoudig als u bovenstaande heeft gelezen. Neem het aantal uren opvang per week x het aantal weken per jaar = een getal Deel dat getal door het aantal maanden wat er nog over is in het belastingjaar en vermenigvuldig dat met het uurtarrief.

Bijv : 12 uur per week x 40 wk = 480 uur per jaar ; 12 maanden = 40 uur per maand
40 uur per maand x € 6,83 = € 273,20 per maand.
Zodra u, uw berekening klaar heeft, ziet u dat u minder betaald dan bij andere kinderopvangorganisaties. De prijs, het themagericht (VVE) werken en de professionele opvang zorgt voor een zorgeloze werkdag voor u als ouders.

Voor onze huidige tarieven, vraag een offerte of informatie via de website aan.